Musical Checkpoint Charlie genomineerd voor VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical

De cast van de musical Checkpoint Charlie is een van de kanshebbers voor de VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical.

Tijdens een onlangs gehouden voorstelling in Helmond werd dit bekend gemaakt. Aan het eind van de voorstelling heeft de cast een video opgenomen waarin belangstellenden aangemoedigd wordt online hun stem uit te brengen voor de musical. Dit kan tot 25 april.

De VriendenLoterij is de nieuwe hoofdsponsor van hét musicalgala van het jaar: de Musical Awards. De prestigieuze awards worden op maandag 15 mei in het AFAS Circustheater in Scheveningen voor de 21e keer uitgereikt. Vorig jaar vielen onder andere de musicals Disney’s Alladin en 14, De Musical en musicalsterren als Pia Douwes, Nyassa Alberta en Stanley Burleson in de prijzen.

Of de musical Checkpoint Charlie bij de genomineerden van 2023 zit is nog niet duidelijk; dat wordt op vrijdag 28 april bekend gemaakt.

Geef een reactie