Kijktip: Kleo op Netflix

Sinds een ruime week is de serie ‘Kleo’ te zien op Netflix. Je kunt je onderdompelen in de Duitse sferen eind jaren ’80, zoals de val van de Berlijnse Muur die aanstaande is. Een erg fijne maar gewelddadige mix van drama, misdaad, actie en zwarte komedie.

Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion (Kleo genaamd) uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt echter haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

Naast Jella Haase (Bis wir tot sind oder frei) en Dimitrij Schaad (Das Boot) zijn ook Vladimir Burlakov (Chasing Paper Birds) en Julius Feldmeier (Legal Affairs) in deze serie te zien. Deze productie is gemaakt door Hanno Hackfort, Bob Konrad en Richard Kropf (Tatort).

De serie ‘Kleo’ bevat acht afleveringen van ongeveer 45 minuten.

Geef een reactie