Stef Bos reikt album uit aan cast Checkpoint Charlie

Op zondag 26 maart 2023 kreeg de cast van de musical Checkpoint Charlie, in de Utrechtse Schouwburg, uit handen van Stef Bos het eerste castalbum uitgereikt. De liedteksten voor deze musical zijn geschreven door Bos. De vraag naar de muziek van de voorstelling was zo groot dat Goedemorgen Theaterproducties heeft besloten om alle nummers uit te brengen op de bekende streamingsdiensten. Het live cast album is vanaf nu te beluisteren.

Producent Fons van Rongen: “Het verhaal van de musical en de personages passen perfect bij de teksten van Stef, poëtisch en herkenbaar. Ik ben heel blij dat de mensen nu voor of na de voorstelling ook nog kunnen luisteren naar de prachtige nummers van Stef en componist Helmer Kant. En het is natuurlijk een eer dat Stef Bos het album zelf komt uitreiken aan de cast. Dat voelt toch speciaal.”

“Ik heb met tranen in mijn ogen van geluk en ontroering zitten kijken naar een voorstelling die gaat over Berlijn in 1961, mijn geboortejaar. Maar eigenlijk nog steeds relevant is in deze tijd.” Liet Stef Bos weten.

Het live cast album van Checkpoint Charlie bestaat uit 11 liveopnames en is vanaf 26 maart te beluisteren op de bekende streamingsdiensten. Checkpoint Charlie is nog te zien tot en met 29 april 2023 door het hele land. Kijk voor meer informatie hier.

Foto: Goedemorgen Theaterproducties

Geef een reactie