Geslaagde rit Ostalgie Stammtisch Kempen

Op zondag 1 mei organiseerde Ostalgie Stammtisch Kempen de bekende ‘Aardbeienrit’. Organisator Tom Vannuffelen laat weten tevreden te zijn over deze rit waar de organisatie lang naar heeft uitgekeken. “Deelnemers in onze groep rijden veelal auto’s uit het voormalige Oostblok. Velen kwamen afgelopen zondag naar Merksplas om een rit te maken naar Chaam”, zo vertelt hij.

In totaal waren er 42 deelnemers in 19 voertuigen die een route reden die door vrijwilliger Frans Hillen was uitgezet. In Zundert was er een pauze voorzien, waarna men verder reed naar het eindpunt Chaam.

“We organiseren vaker van zulk soort ritten. Op onze website is daar meer over te vinden”, aldus organisator Vannuffelen van Ostalgie Stammtisch Kempen.

Foto’s: Tom Vannuffelen

Geef een antwoord