DDR Museum Limburg weer geopend

Het DDR Museum Limburg is weer toegankelijk. “Na een lange lockdownperiode mogen we gelukkig weer belangstellenden verwelkomen”, zo vertelt echtpaar Jack en Petra Bervoets uit Stein.

Omdat het museum op hobbymatige basis geëxploiteerd wordt is het maken van een afspraak vereist. “We zijn op werkdagen vanaf 18.30 uur geopend en in het weekeinde tussen 10.00 en 17.00 uur, echter dient men wel telefonisch een afspraak te maken”, aldus het echtpaar.

Afspreken om het DDR Museum in Stein te bezoeken kan telefonisch (06-134.69.565) of via mail. “We moeten ons aan de coronamaatregelen houden, vandaar de reservering vooraf. Daarnaast werken we met tijdsblokken en dient er een gezondheidscheck plaats te vinden”, zo laten de enthousiastelingen uit Stein weten.

Bezoekers dienen binnen een mondkapje te dragen.


 

Geef een reactie