Treffen voor liefhebbers van Framo en IFA-oldtimers

Een groep enthousiastelingen is bezig om op korte termijn een Framo-ontmoeting te organiseren. “We willen dit graag op zaterdag 26 juni organiseren”, aldus een van de organisatoren.

De aankomst is voorzien op vrijdag 25 juni, overnachting op de weide in de auto of tent mogelijk, of men boekt een privé georganiseerde overnachting in een hotel. “‘We zorgen ervoor dat de aanwezigen ’s avonds gezellig samen kunnen zijn met een barbecue en een drankje”, zo vervolgt men.

Zaterdag 26 juni vindt er een bedrijfsinspectie plaats en ’s middags organiseret men een rondrit door het Vogtland. In de avond wil men ook een culinaire activiteit organiseren. Op zondag 27 juni wordt er een afsluitende boottocht op het stuwmeer van Pöhl georganiseerd.

Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden.

Geef een reactie