Dief repareert Trabant in een tuin en steelt hem vervolgens

Een 36-jarige heeft veel tijd en moeite geïnvesteerd om een ​​Trabant weer aan de gang te krijgen. Echter: de auto was niet van hem, maar stond in een tuin geparkeerd.

De dief deed de moeite in de Erfurter buitenwijk Löber. Hij ‘investeerde’ enkele dagen in het stelen van een oude Trabant. De 36-jarige dief ontdekte het nostalgische voertuig ter waarde van 3.000 euro in een tuin. Omdat de auto niet rijklaar was, heeft hij er verschillende aanpassingen aan gedaan.

Zondagavond duwde hij het voertuig van het terrein en rolde hem door een straat. Getuigen die zagen dat dit tafereel niet correct was namen contact op met de lokale politie. Die kwamen snel ter plekke en dienden verschillende aanklachten tegen hem in.

Geef een reactie