Oostblokmeeting in Vlaanderen

Op zondag 13 september vindt in het Abarth Works Museum in Lier voor de derde maal een bijeenkomst van allerhande voertuigen uit het voormalige Oostblok plaats.

Er zullen diverse voertuigen tentoongesteld worden. “We houden natuurlijk wel een slag om de arm, mocht het Covid-19 virus roet in het eten gooien”, aldus een van de organisatoren. Belangstellenden zullen hun ogen goed de kost kunnen geven.

Tijdens de tentoonstelling is het mogelijk om te kamperen. “Naast dit organiseren we voor de personen die blijven overnachten ook een barbecue”, zo vervolgt men.

Het is gedurende de openingstijden van de tentoonstelling ook mogelijk een rondritje te maken in een van de oudere voertuigen. Onder meer wordt een bezoek gebracht aan de collectie van Peter Van Rompeay, die vele klassieke Skoda’s (waaronder een Tudor en een rally-voertuig) in zijn bezit heeft. Daarnaast kunnen er ook Lada’s bewonderd worden.

Inschrijven met maar ook zonder voertuig is online mogelijk.

“Dit jaar viert het automerk Lada haar 50-jarige jubileum. Daar gaan we dan ook speciaal aandacht aan schenken”, zo besluit men.

Het Abarth Works Museum is gelegen aan de Industriestraat 1 in Lier.

Meer informatie is online verkrijgbaar.

Geef een antwoord