Oldtimers uit voormalig Oostblok komen in Kasterlee samen

Je zult komend weekend in het Belgische Kasterlee vele auto’s uit het voormalige Oostblok zien. Liefhebbers van Trabant en Lada verzamelen op vrijdag 1 en zaterdag 2 september op het terrein van Cars, Coffee & More aan Bushagen in Kasterlee voor de vijfde Oostblokmeeting. “Meer dan 120 fans hebben zich met hun auto’s ingeschreven”, vertelt medeorganisator José Gonçalves.

De jaarlijkse Oostblokmeeting is een oldtimertreffen voor voertuigen uit het voormalige Oostblok, onder meer uit de voormalige Sovjet-Unie, Tsjechië, Oost-Duitsland, Hongarije, Roemenië en Polen. Op vrijdag 1 september en zaterdag 2 september strijken tientallen liefhebbers van nostalgische auto’s van merken als Trabant, Lada, Wartburg en Volga neer op het terrein van oldtimerclub Cars, Coffee & More aan Bushagen in Kasterlee zo valt in GVA te lezen.

Meer is op www.oostblokmeeting.be te lezen.

Geef een reactie