Oostblokauto’s rijden de Holland Oost Rit 2022

Piet Pruttel, in het dagelijkse leven Piet en Marijke van Leeuwen, hebben al menige DDR-activiteit georganiseerd. Als alles mee zit, zullen ze op zaterdag 28 mei een nieuwe Holland Oost Rit organiseren. “We hebben er ontzettend veel zin in”, zo laat Piet van Leeuwen weten.

Voor de eerste keer zal men vanaf een andere locatie vertrekken. “We willen eens wat nieuws, dus vertrekken we bij Camperplaats De Bonenstee in Nieuwlande (Drenthe, red.)”, aldus van Leeuwen die laat weten dat er op die plek ook overnacht kan worden. Momenteel is men al druk doende met de voorbereidingen. “Het is de bedoeling een mooie route samen te stellen die door Nederland trekt maar ook door Duitsland, indien het allemaal mogelijk is”, zo vervolgt Piet van Leeuwen.

Voor deelname of informatie kan met contact met de organisatoren opnemen.

Geef een reactie