Trabi Treffen Anklam definitief afgeblazen

Was er op 31 maart nog een sprankeltje hoop, vandaag heeft voorzitter Jens Rüberg laten weten dat de organisatie voor dit jaar geen editie zal laten doorgaan. “Het doet pijn dit te melden, maar vanwege de onzekerheid rondom het Coronavirus, hebben we als bestuur dit besluit moeten nemen”, zo vertelt hij.

Het zou dit jaar de 26ste bijeenkomst zijn van de ‘Trabbi Buggy Club’. “Het is een groot evenement waar vele deelnemers en bezoekers op afkomen. Voor de veiligheid van al deze mensen kiezen we om te annuleren. We slaan dus een jaartje over en zorgen volgend jaar dat we er weer als vanouds staan”, aldus voorzitter Rüberg. Burgemeester Michael Galander van Anklam “Het is helaas de enige juiste beslissing die genomen kan worden. Het doet pijn, maar de gezondheid gaat boven alles”, aldus de burgervader.

Deelnemers die al een voorschot betaald hadden, kunnen contact opnemen met de organisatie, zodat geregeld kan worden het betreffende bedrag terug te storten.

Wanneer de 26ste editie in 2021 doorgang zal vinden, zal nog gecommuniceerd worden.

 

Geef een reactie