Trabantrit tijdens Kampeerweekend Meerssen

Voor de zevende maal vindt weer een gezellig Trabantweekend op camping ‘t Geuldal in Meerssen plaats. Dit start vrijdagmiddag 21 en duurt tot en met maandag 24 mei. Dit jaar is wel iets anders dan andere jaren vanwege de pandemie, maar organisator Trabant Club Nederland geeft aan ondanks de geldende richtlijnen een mooi programma te hebben opgezet.

“Er is geen barbecue, deelnemers moeten zelf voor hun eten zorgen maar dit zal niet onderdoen aan een sfeervolle editie”, zo laat een van de organisatoren weten. Op de camping zelf is een aantal mogelijkheden om eten af te halen: op vrijdag is de pizzeria geopend, op zaterdag is de snackbar geopend en van vrijdag tot en met zondag is het mogelijk om eten bij de brasserie af te halen.

De eerste gasten kunnen op vrijdag 21 mei vanaf 14.00 op de camping terecht. Op zondag 23 mei wordt er in de middag weer een leuke Trabantrit georganiseerd. Omstreeks 13.00 wordt vertrokken. Dit zorgt in de regio ook voor een mooi schouwspel. Maandag 24 mei zal in het teken staan van opruimen en weer naar huis gaan.

Er zijn nog enkele plekken over. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen met de organisatie (06-397.91.540).

Foto’s: Trabant Club Nederland

Geef een reactie