Drie mensen ernstig gewond bij een ongeluk met een Trabant in Glauchau

Bij een verkeersongeval op een kruispunt in Glauchau raakten woensdagmiddag 3 februari drie mensen ernstig gewond. Een auto was op de B175 gekeerd en botste frontaal op een tegenligger, zo maakte de politie bekend. Een bestuurder en zijn zesjarige dochter, evenals de passagier in de andere auto, raakten zo zwaar gewond dat ze voor behandeling in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Een van de betrokken voertuigen is een Trabant die met een aanhanger reed en volgens de politie voorrang had.

De carrosserie van de Trabant, gemaakt van plaatstalen frame en duroplast, raakte zwaar beschadigd en de hele motorruimte was gedeukt. Er was ook aanzienlijke materiële schade aan het andere voertuig. De totale schade werd geschat op circa 12.000 euro.

Foto: TNN

Geef een reactie