Stef Bos wint Musical Award beste liedteksten voor Checkpoint Charlie

Stef Bos en Helmer Kant hebben voor hun liedteksten voor de musical Checkpoint Charlie een Musical Award ontvangen. Het was de 21ste editie van de Musical Awards.

Musicalminnend Nederland kon zich maandagavond 15 mei opmaken voor de 21ste editie van het Musical Awards Gala, dat mede mogelijk werd gemaakt door de nieuwe hoofdpartner, de VriendenLoterij. Op 15 mei waren alle musicalsterren van Nederland in het AFAS Circustheater Scheveningen bijeengekomen. De spanning onderling was groot, want in het afgelopen jaar zijn er veel grote en kleinere producties in première gegaan die door recensenten goed tot zeer goed beoordeeld zijn.

‘Het is een prachtig musicaljaar geweest,’ liet presentator Frits Sissing voorafgaand aan de uitreiking weten. ‘Een jaar waarin we gelukkig ook weer de bezoekersaantallen zagen toenemen. Veelal stonden de acteurs en actrices voor bomvolle zalen. Op 15 mei werd bekend dat Stef Bos die verantwoordelijk was voor de liedteksten van de musical Checkpoint Charlie een award won samen met Helmer Kant.

Geef een reactie