DDR Museum Pirna heeft interesse in Trabant’s uit Dresden

Het DDR Museum uit Dresden sluit binnenkort haar deuren. Dat wekt de interesse bij het DDR Museum Pirna. Er is al een afspraak gemaakt om een kijkje te komen nemen om eventueel zaken over te nemen.

Conny Kaden, eigenaar van het DDR Museum in Pirna, is geïnteresseerd in exposities van de tentoonstelling ‘Welt der DDR’ in Dresden.

Het museum ‘Welt der DDR’ op de Albertplatz in Dresden-Neustadt gaat sluiten. De exposities worden verkocht. Natuurlijk heeft Conny Kaden er ook van gehoord. Hij is de eigenaar van het DDR Museum in Pirna. “Ik ben zeker geïnteresseerd in enkele individuele exposities en zelfs in delen van de hele tentoonstelling uit Dresden”, zegt hij desgevraagd. Hij heeft al een afspraak gemaakt met de museumdirecteur die de exploitatie van het DDR Museum in Dresden organiseert. Deze vindt deze maand plaats.

Geef een reactie