Trabant huren? In Chemnitz is het mogelijk

(advertorial)
Voor de een is het een reis terug naar hun jeugd, voor anderen een reis naar het verleden en voor weer anderen de pure fascinatie van technologie. Het rijden in een Trabant biedt voor velen een mogelijkheid.

De typische geur van de 2-takt motor brengt veel van de klanten van ‘Trabant Vermietung Chemnitz’ terug naar het verleden nog voor ze binnen zijn. Herinneringen worden gewekt en lijken werkelijk tastbaar te worden bij het instappen van de voertuigen.

Diverse auto’s uit de tijd van de DDR zijn te huur, van enkele Trabant 601 auto’s in diverse vormen, zoals een normale, een Universal of een Limousine tot een cabriolet. Ook andere merken waaronder een Wartburg 311 uit 1959 en een Wartburg 353 uit 1980 zijn te hoor.

Een rijbewijs B wat je minimaal één jaar in je bezit moet hebben is voldoende om je terug naar de DDR-tijd te wanen.

Een compleet overzicht van de auto’s en de prijzen vindt je online.

Geef een reactie