DDR Rit op 25 mei

Een vriendengroep heeft het idee opgepakt een DDR-rit met voormalige Oost-Duitse auto’s te organiseren. Deze zal op zaterdag 25 mei doorgaan.

De rit start in Ottersum om 10.00 uur met koffie, thee en frisdrank. Het vertrek is ongeveer een half uur later voorzien. Organisator Nicky Weyers: “Tijdens de rit zal gebruik worden gemaakt van een pontje. Deelnemers moeten zorgen dat ze hiervoor 2,50 euro bij zich hebben.” De lunch is vervolgens op eigen kosten.

De rit zal naar schatting omstreeks 16.00u afgelopen zijn.

De rit zal voor de derde maal georganiseerd worden. “We doen het met drie vrienden, hebben in totaal zes Trabant’s dus ook vrienden van ons, buren en zo rijden mee. We hopen op een grote belangstelling”, zo besluit Weyers.
Geïnteresseerden kunnen zich via What’s App aanmelden.

Geef een reactie