Eerste opvoering theatervoorstelling Gedenkstätte Deutsche Teilung Marienborn goed ontvangen

De eerste opvoering van de theatervoorstelling ‘Berlin Berlin’, welke dit weekend werd opgevoerd op het terrein van de Gedenkstätte Deutsche Teilung Marienborn zijn bijzonder positief. Het Strahl Theater ontving vele lovende kritieken.

“Ik vond het toneelstuk zeer informatief en interessant, vooral omdat het steeds werd opgeluisterd door de muzikale bijdragen. Ook de acteurs speelden professioneel en authentiek en namen de Muur als toneelelement op in de actie. Ik ben erg blij met de voorstelling en zou het iedereen aanraden die geïnteresseerd is in de Duits-Duitse geschiedenis,” zei bezoekster Juline na afloop van de opvoering.

Het toneelstuk ‘Berlin Berlin’ van Berliner Theater Strahl, gaat over het grenssysteem van de DDR. Onder invloed van persoonlijke en biografische ervaringen hebben de regisseur en vier auteurs samen een verhaal ontwikkeld over het leven met en bij de Berlijnse Muur.

Het toneelstuk is geschikt voor jongeren vanaf 14 jaar. De entree is gratis. Aanmelden voor een opvoering is nog mogelijk.

De geldende voorschriften voor de beheersing van de pandemie van Corona zijn van toepassing op de deelname.

Geef een reactie