Trabants meer dan welkom tijdens de Proloog editie Hanzesteden

Van 20 tot 23 september 2021 is het dan echt zover; de eerste editie van de meerdaagse Funcarrun, met het thema Hanzesteden. De route van dit evenement voert ons door Duitsland en zelfs Polen is onderdeel van de route. De organisatie roept eigenaren van onder meer Trabants op zich in te schrijven.

Op 19 juni 2021 organiseert Fun Car Run de proloog van deze rit en blijven zij, zoals de coronaregels voorschrijven, in Nederland. “Ons eigen land heeft ook een aantal interessante en mooie Hanzesteden. Wil je dus een keer uitproberen of de Funcarrun iets voor jou is? Dan kan je hier de sfeer proeven en de avonturenrit samen met ons aangaan”, aldus een woordvoerder. “Ook is het een goede voorbereiding voor reeds ingeschreven teams die met ons meegaan in september van dit jaar. Elk team dat interesse heeft in het winnen van de hoofdprijs bij de meerdaagse editie kan hier geen verstek laten gaan.”

Bij de start ontvangt men een opdrachtenblad met kaart; deze dient men voor 21.00 uur in te leveren bij de finish. De hoofdprijs van deze rit (19 juni) is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze. De geldigheid van deze prijs is 2 jaar.

Bij dit evenement zullen alle dan geldende coronaregels in acht worden genomen.

De kosten voor deze proloog zijn €34,95 per team. Vooraf reserveren is noodzakelijk, er is namelijk slechts plek voor 100 teams. De startlocatie ligt in de provincie Utrecht, de exacte locatie van deze rit laat men de ingeschreven teams weten op 10 juni 2021.

Voor deze editie worden geen eisen gesteld omtrent leeftijd van het deelnemende voertuig.

Geef een antwoord