Moderne Trabant op de markt?

Op sociale media circuleren de laatste dagen veel meldingen en foto’s van een nieuw soort Trabant. Hoewel de originele Trabi 601 eruit te herkennen is, is de techniek wel anno 2022. Maar of we deze nieuwe Trabant ooit op de weg zullen tegenkomen is vooralsnog de vraag.

Het nieuwe ontwerp komt van Lars Saeltzer (Larsondesign), een freelance autodesigner en illustrator uit Duitsland die veelal voor automagazines werkt. “Als kind hield ik me al bezig met auto’s, ik begon al op jonge leeftijd auto’s te tekenen en ontwierp zelfs nieuwe modellen. Na mijn eindexamen ging ik naar de Design-Universität in Pforzheim om te studeren in de richting Industrie- und Verkehrsdesign. In die tijd kreeg ik vaak de kans om toekomstige auto’s te illustreren voor automagazines”, zo vertelt hij.

Zijn huidige werkzaamheden zijn voornamelijk het illustreren van toekomstige auto’s. Vanuit dat oogpunt is deze nieuwe Trabant dan ook ‘geboren’. De kans dat we deze moderne Trabant op de weg zullen tegenkomen is heel klein. Realistisch is het echter wel dat in diverse automagazines een soortgelijke auto te zien zal zijn.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door LARSONdesign (@lars_o_saeltzer)

Geef een reactie